top of page
DJI_0467.jpg

HANKI OMA TONTTISI RUKA-SOUKKELON MAISEMISTA

Kuusamon rauhaa keskeisellä sijainnilla

OSTA OMA TONTTISI RUKAN LÄHEISYYDESTÄ

Kuusamon rauhaa keskeisellä sijainnilla

Kaipaatko maisemanvaihdosta tai etsitkö paikkaa kakkoskodille? Ruka-Soukkelon kaava-alue tarjoaa upeita rakennuspaikkoja valmiilla kunnallistekniikalla ja tieverkolla. Tule valitsemaan oma tonttisi ja rakenna itsellesi unelmiesi tukikohta luonnosta ja rauhasta nauttimiseen. Sijoitus itseesi voi olla myös taloudellisesti kannattavaa, sillä Rukan alue on yksi suomen nopeimmin kehittyvistä ympärivuotisista ja kansainvälisistä matkailualueista.

9Y1A3588.jpg

TONTTEJA KUNNALLISTEKNIIKALLA

Valmiita rakennuspaikkoja

Alueella on tieverkko ja kunnallistekniikka valmiina, joten rakentamaan pääsee nopeasti. Rukan tonteilla maapohja on helposti rakennettavaa moreenia ja puusto on kuusivaltaista.

Katulamppu.jpg

TONTTIEN HINNAT

Hinta rakennusoikeuden mukaan

Tonttien hinnat muodostuvat rakennusoikeuden perusteella. Rakennusoikeuden hinta on 120€ per rakennusoikeus kerrosneliö. Tämän lisäksi ostaja maksaa liittymämaksut (sähköliittymä ja Kuusamon vesiosuuskunta) sekä tarvittaessa tontin erottamiskustannukset. Sivun lopussa on taulukko nyt myynnissä olevien tonttien hinnoista.

2021 09 Ruka Zipline 2.jpg

RAKENNA LAATUA ELÄMÄÄSI LUONNONKAUNIISSA YMPÄRISTÖSSÄ

Aktiviteetteja ja Kuusamon rauhaa

Ruka-Kuusamon alue on perheelle loistava ympäristö, helppoa ja turvallista vuodenajasta riippumatta. Palvelut löytyvät läheltä. Alueelle on suunnitteilla lisää lähireittejä, elämyksiä ja palveluita sekä erilaisia tapahtumia. Alueelta löytyy runsaasti tekemistä koko perheelle  ja elämyksiä ryhmille, myös uutta koettavaa.  Lumivarmuus: Rukan rinteillä lasketellaan yli 200 päivää talvessa ja myös maastohiihto- ja moottorikelkkailukausi on pitkä. Talvi on suosituinta aikaa, mutta Kuusamon kesäinen luonto on upea elämys.

NYT MYYNNISSÄ OLEVAT KOHTEET

Alla esimerkkejä tarjottavana olevista tonteista. Katso kaikki myynnissä olevat tontit alla olevasta tonttikartasta. Kyseisten tonttien hinnat löytyvät sivun alareunan taulukosta.

DJI_0527.jpg
Tammukkaranta uusi_edited.jpg
310_kortteli_edited.jpg

TONTTI VALMIILLA PARITALON POHJALLA

Tontti 304-1 on 3352 m2:n tontti, jossa perustukset valmiina 248 m2:n paritalolle (124+124). Tuore rakennuslupa valmiina. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tontista lisää.

 

TONTTI JOEN RANNASSA

Tontti 307-3 sijaitsee kalaisan Soukkelojoen rannassa. Hyvä ja keskeinen sijainti luonnosta nauttimiseen.

KUUDEN TONTIN KORTTELI 310 MYYNNISSÄ

Osta yksittäinen tontti tai koko kortteli. Yhtenäinen alue sopii erinomaisesti esimerkiksi matkailua palvelevan kokonaisuuden kehittämiseen. Voit myös hankia alueen investointina tulevaisuuteen.

Lisätietoja

Klikkaa oheista kuvaa avataksesi kartan isompana. Alla olevasta taulukosta löydät tonttien hinnat, sekä lisätietoja kaavasta. 

Kaava-alueen tontit yksityisille 100122_pieni_edited.jpg
bottom of page