top of page
9Y1A1008.jpg

SIJOITTAJILLE

Ainutlaatuinen kaava-alue

SIJOITA KEHITTYVÄÄN ALUEESEEN

Ruka-Soukkelon 100 ha:n kaava-alueella on tarjolla mielenkiintoisia investointimahdollisuuksia sekä matkailu- että kiinteistökehittämisen näkökulmista. noin 100:n rakennuspaikan ainutlaatuinen kokonaisuus mahdollistaa alueen monipuolisen kehittämisen.

 

Autamme mielellämme kaikessa rakentamiseen ja projektin toteuttamiseen liittyvissä asioissa.

Suomi on tutkimusten mukaan maailman onnellisin maa ja myös kansainvälisesti kiinnostava matkailukohde tulevaisuudessa. Luonto ja metsä, hiljaisuus, eksotiikka, moniaistiset elämykset, kuten sauna, puhdas ruoka, eri vuodenajat ovat tekijöitä, jotka kiinnostavat kansainvälisiä matkailjoita. Muuttuneessa globaalissa tilanteessa uusiksi kohteiksi nousevat ne maat, jotka voivat tarjota uutta luksusta eli yksityisiä, räätälöityjä ja vastuullisia elämyksiä. Myös etätyön voimakkaasti kasvanut rooli on saanut ihmiset miettimään uusiksi elinympäristönsä vaatimuksia ja mahdollisuuksia.

9Y1A3568-2.jpg

ALUEEN PERUSINVESTOINNIT VALMIINA

Alueelle on investoitu kattava infra, joka mahdollistaa alueen joustavan kehittämisen eteenpäin. Kunnallistekniikka, tiet ja katuvalot ovat jo olemassa. Alue tarjoaa loistavan pohjan esimerkiksi matkailuun tai etätyöhön perustuvalle kehittämiselle.

MAHDOLLISUUS HOTELLILLE TAI KYLPYLÄLLE

Kaava-alueelta löytyy sekä matkailua palvelevien rakennusten, että vapaa-ajan rakentamiseen tarkoittettuja korttelialueita. Tämän lisäksi alueella sijaitsee hotelli-, motelli- yms. majoitusrakennusten korttelialue, jonka pinta-ala on 5350 m2 ja rakennusoikeutta 2000 k-m2. Mikäli rakennusoikeutta halutaan kasvattaa, tämä on mahdollista lisäämällä naapurikorttelien tontteja. Tällöin rakennusoikeuskokonaisuus on 5295 k-m2.
Vetovoimainen alue erinomaisille liikenneyhteyksillä.

9Y1A0983-2.jpg
9Y1A0894.jpg

YHTEISTÖKUMPPANIT APUNA

Yhteistyöverkostomme on hyödynnettävissä kaikissa alueen kehittämiseen liittyvissä tarpeissa. Autamme esimerkiksi maanrakennukseen ja rakentamiseen liittyvien kumppanien löytämisessä.

Matkailun kehittämisen näkökulmasta alueella on paljon elämyksiä tarjoavia kumppaneita, joiden palveluista voidaan koota monipuolisia paketteja vierailijoille.

LISÄTIETOA TONTEISTA

Katso lisätietoa alla olevasta kartasta, sekä tonttien hinnat sivun alareunan taulukosta. Lisätietoa alueen kaavasta löydät klikkaamalla alta.

Kaava-alueen tontit 090122.png

TONTTIKARTTA

bottom of page